Online (websites)

Websites

(web) development is een verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met het realiseren van een website. Voor een bedrijf is het dan ook essentieel om een mooie en goed werkende website te hebben. Daarom is het belangrijk dat altijd de nieuwste technieken geïmplementeerd worden. Hoe wij dit aanpakken wordt hieronder in meer detail beschreven:

Wireframe
De eerste stap bij het realiseren van een website is het wireframe. Het wireframe is het skelet van de website en fungeert als basis. Er wordt nagedacht over de positionering van blokken, elementen en tekst. Hierbij is het belangrijk dat een bepaald doel op de website binnen zo min mogelijk stappen wordt bereikt. Tevens houden we rekening met de structuur. Dit is belangrijk voor de SEO.

WordPress:
Wordpress is een term die de meeste mensen kennen. Het is een CMS systeem waar de klant op kan inloggen om vervolgens zijn/haar eigen website te beheren. Hier wordt bij startende ondernemers veel voor gekozen omdat het een snelle manier van realiseren is.

Uniek ontwerp
Wij hebben ook de mogelijkheid om een custom website te ontwikkelen. Hierbij maken we geen gebruik van een standaard template. Het maatwerk ontwerp zal in Photoshop ontworpen worden en legt de basis voor de uitwerking van de volledige website.

Vraag offerte aan

Bekijk meer

Het volledige pakket voor Jantril Monitoring

  • Grafische vormgevingWeb
Bekijk de case

Website + branding voor maatpakken specialist uit Groningen

  • Grafische vormgevingWeb
Bekijk de case

Kan ik je helpen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u een andere vraag? Bel of mail Rick Leeuwen:

050 2115478 Rick@brandxl.nl

Nu geen tijd? Wij bellen u!


2018 Alle rechten voorbehouden
Made with
1
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen?
Powered by