Waarom BrandXL?

De vertaling van jouw verhaal in:

  • Logo ontwikkelingen
  • Unieke huisstijlen
  • Gedetailleerd drukwerk
  • Overzichtelijke websites
  • Effective marketing campagnes
  • Doelgerichte strategieën

BrandXL is jouw partner op het gebied van strategie, drukwerk, websites en online marketing. Wij vinden het belangrijk dat jij je onderscheid en doelgericht potentiële klanten bereikt.

Als specialist op het gebied van reclame & communicatie houden wij van bedrijven met een verhaal. Ondernemers die goed weten wat ze willen en waarom ze doen wat ze doen. Met die basis behalen wij het beste resultaat uit iedere strategie. Samen bouwen aan een merk. Jij de kennis, wij de creativiteit.

Full-service Reclamebureau
Wij noemen onszelf een Full-service Reclamebureau. Een breed scala aan diensten waarbij we nauw samenwerken met verschillende vakgebieden. Overkoepelend dezelfde strategie, maar benadering vanuit verschillende creatieven. Dat maakt ons sterk in wat we doen.

 

Positionering (strategie)

Visuele identiteit (branding)

Online (websites)

Jouw partner op het gebied van strategie, websites, drukwerk en marketing.

Wij geloven in de kracht van simpel en effectief. Overzichtelijke websites, doelgerichte strategieën en drukwerk met oog voor detail. Geen blabla maar Groningse nuchterheid gericht op resultaat.

Bekijk onze diensten

Kan ik je helpen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u een andere vraag? Bel of mail Melle Sikma:

0611820035 Melle@brandxl.nl

Nu geen tijd? Wij bellen u!


2017 Alle rechten voorbehouden
Made with
1
×
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen?