Werkwijze & diensten

Een gestructureerd overzicht

1

Vrijblijvend Intake gesprek

We beginnen met een korte intake op basis van een aantal vragen die wij stellen. Zo krijgen we een goed beeld van wie je bent, wat je doet (en waarom) en wat je specifieke wensen zijn.
2

Uitgebreide offerte

Als alle wensen duidelijk zijn en wij volledig weten wat je zou willen, maken wij een uitgebreide offerte op maat. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen uit een van onze pakketten. Onze offertes zijn altijd scherp geprijsd.
3

Deadline + planning

Als wij een digitale “go” van je hebben ontvangen, gaan we aan de slag met het project. Dit houdt in dat je de specifieke planning van start tot deadline ontvangt.
4

Start van het project

Afhankelijk van de planning beginnen we aan de bouw van het project. In de tussentijd ontvang je updates en krijg je een kijkje in de keuken van BrandXL. Daarnaast is er ruimte om ons van feedback te voorzien. Dit zal in de offerte ook vastgelegd worden.
5

Oplevering / lancering

De deadline is daar en de feedback is doorgevoerd. Tijd voor een klein feestje! Omdat wij afspraken zo belangrijk vinden, plannen we alle projecten ruim in. Dit geeft rust en ruimte om te doen waar we het beste in zijn.
6

Onderhoud en nazorg

Als het project is opgeleverd vinden wij het belangrijk dat we je de dingen leren die belangrijk zijn. Als je liever hebt dat wij dat voor jou doen, dan is dat ook oké.

Strategie

Wat is het verhaal achter jouw bedrijf? Wat zijn je drijfveren? En wat voor soort klanten wil je nou eigenlijk hebben? Vraagstukken die uiteindelijk de identiteit van je bedrijf bepalen.

Positionering

Wat is je huidige doelgroep? Hoe ziet je huidige klantenbestand er uit? Wat vraag je voor je product of dienst? Past dit bij wie je bent en wil uitstralen? Kortom: Hoe ziet jouw plek in de huidige markt er uit?

Concept

Van abstract idee naar succesvol product: samen werken we jouw idee uit tot een werkbaar concept. Na het uitwerken van de strategie en de positionering gaan we over tot het bepalen hoe we jouw bedrijf zo succesvol mogelijk kunnen laten worden. Passend bij jouzelf en je doelgroep.

Logo / huisstijl

Een uniek logo is de basis voor een herkenbare huisstijl. Het consistent toepassen van verschillende vormen, lettertypes en kleuren maakt jouw huisstijl uniek en schept vertrouwen bij je doelgroep.

Drukwerk

Het uiteindelijke tastbare resultaat van het ontwerp en het moment waar onze vormgevers met smart op wachten: drukwerk! Wij vinden dat al het drukwerk een feestje moet zijn voor de zintuigen en gaan daarom altijd op zoek naar het beste papier en de mooiste afwerkingen.

Video & Fotografie

Met beeld vergroot je merkbekendheid en verhoog je de conversie met minimaal 35%. Onze storytelling-specialisten gaan voor jou aan de slag om de boodschap zo duidelijk mogelijk om te zetten in mooie beelden, goed geluid en een mooie montage.

Websites

(Web) Development is een verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met het realiseren van een website. Voor een bedrijf is het dan ook essentieel om een mooie en goed werkende website te hebben.

Onderhoud

Het onderhoud aan je website vraagt veel aandacht. Wil je dat je website altijd up to date is, maar ga je liever niet zelf aan de slag met wijzigingen, updates of backups? Wij bieden een onderhouds-jaarcontract waarin we alle werk uit handen nemen.

Domeinnaam & hosting

Op onze managed hosting server bieden wij een beschikbaarheid van minimaal 99.8% en schalen onze servers afhankelijk van het aantal bezoekers. Is je gewenste domeinnaam beschikbaar? Dan registreren we die voor je.

Full-service reclamebureau met passie voor design.

Portfolio

Trots op wie we zijn en wat we maken. Bekijk ons meest recent gemaakte werk.

Contact

Heb je vragen of ben je benieuwd naar onze werkwijze? Bel of mail met een van onze collega’s.